HTML

winseven

Windows 7 - Hogy, mit, mivel, leírások, programajánlók, és még sok más.

Friss topikok

Linkblog

Felirat beépítése filmekbe

2010.02.06. 20:14 :: msz0

Feliratokat videoklippekhez és filmekhez az internetről biztosan tudunk letölteni, de ez még kevés. Ezután jöhet a DivXLand fejletsztése, a Media Subtitler, amivel időzíthetjük a feliratokat, majd különböző formátumokba menthetjük el (az srt-t a DVD kezeli, de nem mindig látszódik, így további programokat kell alkalmazni). A következő lépés az AV Video Morpher. Ide mellékelek egy képet:

Nos tehát válasszuk a megnyitás gombot alul, jobb oldalt az effektekből a 3D subtitle-t, (kétszer katt rá) azután ha átkerült felülre, az ottanin a protpertiest. Itt az Opennal kitallózhatjuk a feliratot, a parameters-ben pedig finomhangolást végezhetünk. Ha itt az x-re, a másikon az OKra kattintunk, a Play gombbal ellenőrízhetjük a munkát. Ezután a bal alsó panelen kattuntsunk a filmkockából kiívelő nyilas gombra, amellyel beleágyazhatjuk a feliratot a fájlba.

Ha DVD lejátszón szeretnénk mozizni, úgy a Cucusoft Avi to VCD DVD MPEG creatorban megtehetjük ezt. Ha nem használunk feliratot, elég ez a program, ami rögtön a konvertálás után DVDre írja a fájlokat. Először érdemes újraírható DVDt használni. 

Szólj hozzá!

Címkék: video film dvd felirat convert avi be rak title av subtitle épít konvert mpeg srt ágyaz illeszt morpher vcd

A bejegyzés trackback címe:

https://winseven.blog.hu/api/trackback/id/tr731734893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása