HTML

winseven

Windows 7 - Hogy, mit, mivel, leírások, programajánlók, és még sok más.

Friss topikok

Linkblog

SingStar a PC-n vagyis az UltraStar

2010.01.15. 20:31 :: msz0

Gondolom sokan vágyódtak a Lips vagy a SingStar megszerzéséről PC-re - nem kell tovább keresni.

A játék neve UltraStar, és több változata is megjelent (UltraStar Deluxe, UltraStar 0.7). Ingyenes, és a dalkészlet is bővíthető. (Már csak itt: http://usdb.kilu.de/?&link=home vagy az általam készített honlapon: mesza.uw.hu, illetve itt:http://clictuga.blogspot.com/2009/04/ultrastar-5-packs.html) Nekem 91 számom van, sajnos nem mindegyik fért fel a honlapomra. Ha a szöveg csúszik, azaz később/hamarabb van, akkor meg kell vágni a számot (pl Audacity-vel, ami szintén ingyenes), illetve sok esetben kell videó, ilyenkor ebből vágjuk ki a dalt (Free Video Converter --> Koyotesoft, illetve letölhetünk videókat a Free FLV converterrel a YouTuberól, és ezeket is konvertálhatjuk MP3-ba és videó fájlba is.)

A Deluxe-hoz készítettem magyar nyelvű menüt, ez a jobb változat, van parti mód, de sajnos a videókat nem tudja lejátszani csak a 0.7. Szóval el kell dönteni. 

Egyszerre 4-en énekelhetünk, de a 2 is nehezen megy. Ha ezt szeretnénk, vásároljunk SingStar mikrofonokat (szépek, hangosak, jók, kézrevalók de 6000Ft, kivéve itt: http://webshop.globalgame.hu/webshop/details?id=581, amíg akciós, 3000Ft+1500Ft kiszállítási díj, az USB convertert felismeri - de a beállítások menüben a "record"ban mindig át kell állítani a bemeneti jelforrást). A 2 az már jó szórakozás barátokkal, ismerősökkel. 
 

lletve a Windows Vista és 7 esetében CSAK teljesképernyőn, és rendszergazdaként futtassuk, máskülönben lefagy és kilép. Néha így is előfordul sajnos.

(van még egy másik program, a SingSong, de a teljes verzióért fizetni kell...)

Összegzés:

Pro: ingyenes, többjátékosmód, bővíthető zenelista, jó grafika
Kontra: néha rosszul érzékeli a bemenetet (a kék csíkok maguktól jönnek elő)

Értékelés: 98%

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://winseven.blog.hu/api/trackback/id/tr331675483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása