HTML

winseven

Windows 7 - Hogy, mit, mivel, leírások, programajánlók, és még sok más.

Friss topikok

Linkblog

Programajánló

2009.11.22. 20:17 :: msz0

Titkosítás: TrueCrypt. (virtuális merevlemezt hoz létre, amit jelszóval lát el; a lemezre felmásolhatjuk a titkosításra szánt fájlokat, és ingyenes)

Fájlkezelés: Total Commander. (mint az XP-ben, bár most a Windows 7 is elég jól működő fájlböngészővel van felszerelve, ingyenes)

Audió: Kodekekre nincs szükség hála az istennek, szinte mindent lejátszik. A Winamp akinek kell, tegye fel.

Internet: Opera. Ingyenes. Kifejteném, hogy miért használjuk ezt. Egyszerűen tökéletes. Nem a leggyorsabb, de a legbiztonságosabb. Tartalmaz hangnavigációt, minialkalmazásokat, beépített levelezőt, RSS olvasót, jelszókezelőt, űrlapkitöltőt, gyorshívót, könyvjelző-rendszerezőt, és a legújabb felfedezés: letölthető hozzá egy skin, amivel passzol a Windows 7-hez:

Igazán szépre sikerült az egész. (A kép túl nagy, ezért át lett méretezve. Jobb egér gomb menü megnyitás paranccsal teljes méretben megtekinthető.)

 

CD/DVD író: A Nero általában megadja magát Windows 7-en, az Ashampoo-t ajánlom, sok funkcióval, egyszerű kezelőfelület, gyors működés.

Képkezelő: ACDSee (pl. 3.1, vagy későbbiek)

E-mail: Windows Live Mail. Ingyenes. A hotmail fiókokat automatikusan konfigurálja, és a messenger névjegyzéke beépül a címtárba. Így minden egy helyen elintézhető.

Letöltő: Orbit. Ingyenes. Tud YouTuberól is letölteni Internet Explorer 32 bit-ben.

Torrent: uTorrent. Ingyenes. Tud torrentet készíteni, állíthatunk be feltöltési és letöltési korlátot, letöltés utáni autamtikus leállást.

Viruális lemezkezelő: MagicDisc. Ingyenes. Tud csinálni UIF-ot, ISO-t, és mindent be tud mountolni.

 

Szólj hozzá!

Címkék: windows software szoftver vista win hét program 7 for seven

A bejegyzés trackback címe:

https://winseven.blog.hu/api/trackback/id/tr941544623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása