HTML

winseven

Windows 7 - Hogy, mit, mivel, leírások, programajánlók, és még sok más.

Friss topikok

Linkblog

Játékleírás - Star Wars The Force Unleashed

2010.01.15. 20:04 :: msz0

Kezdjük a javasolt hardverkonfigurációval: 25GB merevlemez, 2GB RAM, DVD olvasó, 512MB-os VGA, Dualcoreos (vagy X2-es) processzor.

A feltelepítés kicsit sok idő (Ha Vistát vagy Windows 7-et használunk, mindig rendszergazda módban futtassuk a játékot). A futtatásnál mindig átállíthatjuk a felbontást, a billentyűket, hangeszközöket és így tovább.
 

Az első pályán Darth Vaderrel küzdünk, ez inkább amolyan bevezetés a működésbe. Ugyanis miután megöltük a végén a Jedit, az ő gyermekével fogunk az élet pályájára lépni.Vele először gyakorlunk az edzőteremben, itt a legfontosabb képességeket sajátítjuk el. A történet végén Darth Vaderrel és a Nagyúrral is megküzdünk, a végén pedig meghalunk,ők túlélik - mekkora igazságtalanság.  

A 25GB a sok átvezetőnek kell, nagyon élethűek lettek, de a játék is az. A pályák jól kidolgozottak, [a szeméttelep pályán a falból tárgyakat tudunk kihúzni, a virágos pályán a terméseket tudjuk leszedni, amellyel az ellenséget ártalmatlanítani lehet (bár ez utóbbi pályán nagyon sok minden felrobban, és a végére elég undorító helyeken fogunk tevékenykedni)].
Sokszor kell alkalmazni villámlást, vagy emelést valamilyen tárgyon, hogy az működtessen vagy éppen leromboljon valamit. Ami nem nagyon tetszett, hogy a főellenségeknél az alul feltüntetett betűket kell nyomkorászni, és ha csak kaszabolunk, akkor sosem sikerül eltalálni.

Bár ez a leírás a PC-s változatról szól, WII-n sokkal érdekesebb, ugyanis a Wiimote lesz a lézerkard, így sokkal élethűbb a játék.

MENÜK:

Az ESC-es menüben van a Force Upgrades, ahol képességeket, mozdulatokat, tulajdonságokat vásárolhatunk. A Lightsaber menüben a lézerkard tulajdonságait változtathatjuk - érdemes keresgélni a sárga "dobozokat" játék közben, ezekben vannak a színek, mint a sárga, zöld, kék, lila, sőt még a fekete is. 

A sárga dobozok helyét az alábbi végigjátszásban - sajnos angolul, de a videók sokat segítenek - olvashatjátok:

http://www.mahalo.com/star-wars-the-force-unleashed-walkthrough

Vannak pirosak is, ezek ideiglenes dolgokat - sebzésnövelő aura, életerőfeltöltés, stb. tartalmaznak.

Az enter menüben tudunk kilépni, betölteni, és hasonlók.

ÖSSZEGZÉS:

Pro: Jó grafika, izgalmas játékmenet, FPS elemek
Kontra: Nagy hardverigény, a fent említett nyomkorászás, kicsit hosszú töltési idő

Értékelés: 90%

 


 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: játék hardver the leírás információ pro star wars ajánlott force kontra igény unleashed

A bejegyzés trackback címe:

https://winseven.blog.hu/api/trackback/id/tr291675392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása